Contact

Comuna Breaza      

Atestare documentară: 1568  

GPS:N 45.187222; E 25.662221


 

3 comments

 • DORIN MATEESCU

  Buna ziua domnule primar,

  Va semnalez urmatoarele:

  1. Drumul din Greceanca spre Badeni e numai gropi. Macar in sat s-ar putea petici, s-a mai facut,  e urgent si probabil ca nu sunt bani pentru tot.

  2. Pe drumurile spre si intre vii, jos pana in Greceanca , nu se mai poate intra decat cu tractorul sau caruta. Nu se pot nivela sau umple gropile cu balastru pana la cules?  

  3. Pe aceste drumuri dintre vii sau pe marginea drumului de la DN pana in comuna si chiar in vie au fost aruncate gunoaie, peturi  si saci cu materiale de constructii. Daca nu se dau amenzi, macar puneti beneficiarii ajutorului social sa le curete. Taxa de salubritate nu e obligatorie? E greu de crezut ca oamenii platesc pentru ridicarea gunoiului dar il arunca in camp.

  V-as ruga sa-mi raspundeti pe mail.

  Va multumesc, va doresc mai mult spor la gospodarirea comunei!

 • Domnule primar al comunei Breaza, Am o intrebare la dumneavoastra. Comform legislatiei  in vigoare este valabil ca orice proprietar de casa  ce doreste sa aduca modificari locuintei, respectiv modificari ale structurilor si schitei initiale, sa  aiba autorizatie pentru asta? Ma refer la faptul ca, orice modificare de spatiu construit ce poate duce la modificare  numarului de m2 pentru care se plateste impozit. Din cate stiu comform legilor in vigoare. orice proprieter, trebuie sa aiba autorizatie  de la primarie  in situatia in care doreste sa aduca modificari sau inbunatatiri locuintei personale. Astept un raspuns public.

 • Gudacu Georgeta

  Buna ziua

  As dori si eu sa trimit postal impozitul pe un teren intravilan si nu stiu suma si pe ce adresa.

  Astept un raspuns. Multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published.