Contact

Comuna Breaza      

Atestare documentară: 1568  

GPS:N 45.187222; E 25.662221


 

4 comments

 • DORIN MATEESCU

  Buna ziua domnule primar,

  Va semnalez urmatoarele:

  1. Drumul din Greceanca spre Badeni e numai gropi. Macar in sat s-ar putea petici, s-a mai facut,  e urgent si probabil ca nu sunt bani pentru tot.

  2. Pe drumurile spre si intre vii, jos pana in Greceanca , nu se mai poate intra decat cu tractorul sau caruta. Nu se pot nivela sau umple gropile cu balastru pana la cules?  

  3. Pe aceste drumuri dintre vii sau pe marginea drumului de la DN pana in comuna si chiar in vie au fost aruncate gunoaie, peturi  si saci cu materiale de constructii. Daca nu se dau amenzi, macar puneti beneficiarii ajutorului social sa le curete. Taxa de salubritate nu e obligatorie? E greu de crezut ca oamenii platesc pentru ridicarea gunoiului dar il arunca in camp.

  V-as ruga sa-mi raspundeti pe mail.

  Va multumesc, va doresc mai mult spor la gospodarirea comunei!

 • Domnule primar al comunei Breaza, Am o intrebare la dumneavoastra. Comform legislatiei  in vigoare este valabil ca orice proprietar de casa  ce doreste sa aduca modificari locuintei, respectiv modificari ale structurilor si schitei initiale, sa  aiba autorizatie pentru asta? Ma refer la faptul ca, orice modificare de spatiu construit ce poate duce la modificare  numarului de m2 pentru care se plateste impozit. Din cate stiu comform legilor in vigoare. orice proprieter, trebuie sa aiba autorizatie  de la primarie  in situatia in care doreste sa aduca modificari sau inbunatatiri locuintei personale. Astept un raspuns public.

 • Gudacu Georgeta

  Buna ziua

  As dori si eu sa trimit postal impozitul pe un teren intravilan si nu stiu suma si pe ce adresa.

  Astept un raspuns. Multumesc anticipat

 • Buna Ziua

  Ma numesc Baiu Mihai,m-am nascut impreuna cu fratii mei Georgeta si Ion in aceasta frumoasa comuna acum cu multi ani in urma .Suntem fii lui Baiu Constantin si Anisoara,ambii decedati.Anul trecut am vandut casa si bineinteles si terenul acestei propietati D-nei Gherman Lenuta-Aurelia.Casa a figurat in propietatea noastra a celor trei frati.Vanzarea s-a incheiat prin actul notarial nr.1403 din 2016,luna decembrie,ziua 14 la cabinetul notarial SEICARU DANUT din Municipiul Buzau.Au mai ramas in propietatea noastra,niste terenuri(extravilane),arabile si cultivate cu vie,pasune.

  Rugamintea mea la d-tra este sa-mi spuneti cu ce impozit suntem datori Primariei Breaza sa-l achitam pe anul 2017 si intrucat noi cei trei frati suntem mostenitori fiecare cu cota aparte o trime din aceste propietati,daca se poate sa-si achite fiecare obligatiile fiscale pentru cota sa. Astept raspunsul d-tra si va multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.